Congratulation for Busby SEO Challenge Champion!

Ups,.. it almost forgotten. I would like to congratulate Imfreaks (driven by Dexno and Brokencode) for being succeed in the Busby SEO Challenge.

As we know that the Busby SEO Challenge has already end this morning. Imfreaksin the first position, followed by the Sphereteam from Aussie and Pogung in the thirth position. The first winner will receive 5000$ dolars, 3000$ for the second, and 500$ for the thirth.

Congratulation for you all !!!

UPDATE:
Dexno and Brokencode remind me that Dewaji is their team leader. Sorry banget ya Guys!  Soalnya gw lom pernah nemui publikasi anggota team imfreaks selengkapnya. Bahkan cuma meraba-raba saja bahwa orang di belakang team adalah Brokencode and Dexno. Bahkan sempat kepikir apakah Dewaji itu riil namenya Brokencode ?!   Hahaha … ternyata salah besar ya !  Sorry ya Om Dewaji !

Salut untuk blogger Bali!

7 thoughts on “Congratulation for Busby SEO Challenge Champion!”

  1. Oh yups,… Dewaji, dstudiobali.com. I almost forget him. Yeah,.. I really really sorry guys, because you don’t have ever publish your team member, right?

    Thanks for reminding me!

  2. sama aja. halah gitu aja kok diributin ;))
    dah disebut imfreakz aja dah senengnya bukan main :D. gak nyangka bakal bisa menang. ini berkat G2KR.
    GOD, Google, Kopi + Rokok ;))

  3. Hehe,.. gw yang malah merasa tersanjung. Gw nggak nyangka postingan sederhana ini bisa mengumpulkan semua jagoan SEO ke mari .. 😀

    Ini kan blog sepi sekali,.. tetapi jawara-jawara ini mau datang. Begitulah,.. akhirnya saya juga bisa merasakan bahwa blogger tenar ternyata emang rendah hati, senang berkunjung ke semua blog tanpa pilih2. Paling ndak saya sudah merasakan dengan Cosa, Romi Satria Wahono, dan jagoan-jagoan SEO Imfreaks!

    Thanks Kawan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*